€86,00 EUR

An account already exists with this email address. Is this you?

Sign in
Hmblwum7qqanqscip7ur nohtnik naslov

NOHTNIK 3. izdaja

Edini priročnik za nohtne stilistke, ki ti vedno stoji ob strani.

V današnji ponudbi dobiš:

  • Nohtnik (250 strani) (86€)
  • Interaktivni del Nohtnika (več kot 56 video vsebin + mesečno  doživljenjsko dopolnjevanje) (47€)
  • SALON BOOST program (program za pomoč pri objavah na socialnih omrežjih) (67€)

 

  • SPLETNA KNJIŽNICA ZA NOHTNE STILISTKE (brezplačni letni dostop do vseh webinarjev v letu 2021) (237,60€)

[Skupna vrednost ponudbe 437,60€]

CENA ZATE: 86€

 

Kaj so nohtne stilistke povedale o Nohtniku:

“ Knjiga je res super. Sicer priznam se se nisem poglobila vanjo, ampak na prvi pogled je notri res vse kar rabis od osnov do malo boljsega znanja. Res je prirocna saj je vse na enem mestu. Tudi slikice lepo prikazujejo bistvo. Lepo ustvarjaj in pisi se naprej, Lep pozdrav.”

Nika Hren

“Pozdravljena! Najprej- knjiga je super! Sama sem začetnica in mi na moji poti knjiga zelo pomaga. Ce kdaj cesa nevem, najprej vzamem knjigo v roke in se res veliko naucim iz nje. Super knjiga je, zato vse pohvale!”

Janja

“Živjo Nina :) Naj ti povem da je nohtnik fenomenalen v njem si razkrila zelooo veliko trikov in problemov s katerimi se soočamo kot nohtne stilistke nakup je vreden vsakega € .. če bi vedela za nohtnik in bonuse ki jih dobiš ob nakupu preden sem naredila tečaj sigurno nebi metala denarja na tečaj ki ni bil niti vreden tega denarja ki sem ga plačala.. ampak okej iz napak se učimo ane hehe.. jaz osebno sem bila čisto navdušena nad nohtnikom in mislim da bi ga vsaka nohtna stilistka mogla met kar se tiče interaktivnega dela ja to je pa noroo ane sigurno bi vsaka brez kakršnega koli predznanja lahko sama naredila nohte že samo po prebranem nohtniku da pa o interaktivnem delu sploh ne govorim ... vglavenm fenomenalno ne obžalujem nakupa in hvala ti ker vse trike in svoje znanje ki ga imaš ogromnoo deliš z nami ( pa ti sploh nebi bilo treba) :) ... res hvala In pa želim ti vse dobro vse najboljše in najlepše ”

Medina